Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Білозерським учням влаштували майстер-клас з управління дронами

Про широке застосування інформаційних технологій 30 січня дізналися учні Білозерського наукового ліцею ім.О.Я.Печерського на майстер-класі “Дрон – технологія майбутнього!”, який провів фотограф-мандрівник з Олександрівки Олег Марчук.

Завдяки своєму захопленню Олег побував в різних куточках України і за її межами, готував матеріали для сюжетів відомих телеканалів та рекламні відеоролики для великих підприємств, побачив недосяжні людському оку краєвиди і показав їх нам.  Саме завдяки “висотним” відео Олега Станіславські скелі стали відомими на всю країну та увесь світ, вони стали туристичною візитівкою Станіславської громади.

Дізнавшись про майстер-класи, які відбулися у Широкобалківській та Станіславській школах напередодні, батьки запросили мандрівника провести майстер-клас для білозерських дітей і дуже вдячні фотографу за те, що він погодився! Слід відмітити, що ідея проведення заходів такого формату зародилася в голові О.К.Голобородька, її підтримав Олег Марчук, а допомогли зреалізувати у відділі освіти, молоді та спорту Станіславської ОТГ.

На згадку учасникам та учасницям майстер-класу залишилися дрон-селфі щасливих дітей та декілька “висотних” фотографій Білозерки, якими ділимося з вами залюбки! 

Білозерка.Інфо

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН