Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці громадян вчили відстоювати свої права у разі звільнення

У Новокаховській міській філії Херсонського ОЦЗ проводять майстер-класи для громадян. Цього разу спілкувалися про випадки, коли заплановано масове вивільнення працівників: як діяти звільненим працівникам?

Однією із послуг служби зайнятості роботодавцям є здійснення комплексу заходів у розв’язанні проблем, які виникають в ситуації запланованого вивільнення. Важливість таких заходів полягає у запобіганні негативних наслідків у трудовому колективі, знятті соціальної напруги на підприємстві, роз’ясненні працівникам правових питань вивільнення.

Так 31 січня поточного року у приміщенні Комунального закладу “Санаторій Дружба” директором Новокаховської міської філії ХОЦЗ Надією Котляр та начальнико відділу сприяння працевлаштування Елаю Бойко була проведена зустріч з трудовим колективом з метою запобігання негативних наслідків та зняття соціальної напруги при звільненні працівників.
Основною метою зустрічі було інформування присутніх про послуги, які надає служба зайнятості, пов’язані з соціальним захистом осіб, які плануються до вивільнення.

Всі присутні були проінформовані, що служба зайнятості пропонує ще й пройти профнавчання за професіями та спеціальностями, актуальними на ринку праці, отримати консультації щодо їх прав та державних гарантій, допомогає з відкриттям власної справи тощо. Надія Котляр також звернула увагу роботодавця на те, що звільнення працівників – це завжди складний процес, який вимагає значної уваги роботодавця.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН