Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

101 дитячу мрію виконали херсонці у рамках соціального проєкту (Відео)

16 грудня 2019 року – день здійснення мрій для вихованців Херсонської спеціальної школи-інтернату І-ІІІ ступенів.

О 10.00 команда Спілки жінок Херсонщини, волонтери та дарувальники соціального проєкту «Я – святий Миколай!» завітали до школи (м.Херсон, вул.Петренка 77), щоб передати від Миколая Чудотворця 101 виконану мрію.

Цього року у своїх листах вони мріяли отримати спортивне та святкове вбрання, сучасні іграшки, цікаві книги та, звичайно ж, гаджети.

Збирали подарунки протягом двох тижнів членкині Спілки жінок Херсонщини, залучаючи провідні компанії міста, представників свідомого бізнесу та звичайних херсонців.

Через соціальні мережі кожен бажаючий міг взяти мрію на виконання.

Цього року втілено 247 мрій дітей, залучено 56 волонтерів та більше ніж 200 благодійників.
За три роки реалізації соціального проєкту «Я-святий Миколай!» вдалося об’єднати активну громадськість, благодійників та меценатів, людей різних професій та поглядів.

«Я-святий Миколай!» став комунікативною площадкою, де підкреслюється актуальність виховання дітей у сім‘ї та на наочних прикладах родинних цінностей.

Співпраця між Спілкою жінок Херсонщини та Херсонською спеціальною школою-інтернатом І-ІІІ ступенів триває з 2017 року, коли зусиллями спілчанок було придбано концертні костюми для шкільного колективу на виступ у Болгарії. За підсумками проведеного у 2017 році Спілкою жінок Херсонщини фестивалю «Charity Fest», вилучені від продажу квитків кошти пішли на придбання нових сценічних костюмів для школи.

Вихованців школи спілчанки запрошували на дитячий фестиваль талантів «Подаруй свято дітям», який щороку проходить в ТРЦ «Фабрика», та на соціальний показ вистави за мотивами Е.Т.А.Гофмана «Лускунчик та Мишачий король» – «Можливо, це було насправді?».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН