Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ректор Херсонського вишу навідався на робочі місця студентів

Ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський започаткував практику незапланованих візитів на робочі місця студентів, які навчаються за індивідуальним графіком. Про це він повідомляє на своїй сторінці у фейсбуці. Каже, що прагне підвищити рівень знань, які студенти можуть отримати у виші і впевнитися, що, ті хто вже працює, мають достатню базу знань для роботи.

Незаплановані візити мають одну мету – я хочу бути впевненим: якщо ми підписали індивідуальний графік, то на робочому місці студент отримує компенсацію занять, відпрацьовуючи їх на практиці! Диплом має бути заслуженим!

Ми пишаємося нашими студентами! З великим задоволенням сьогодні відвідав КНП “Херсонська міська клінічна лікарня ім Є. Є. Карабелеша” ХМР, в якому працює наша студентка соціально-психологічного факультету Наталія Тимощук.

Вона пройшла шлях від постової сестри до сестри операційної. Результат відразу є: дівчина бачить як фахово працюють хірурги, що, в свою чергу, є елементом самокапіталізації! Робота їй дуже подобається, а наставники нею пишаються!

Завідуючий відділенням хірургії судин КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є. Є. Карабелеша» Євген Гардубей неодноразово рятував людей, коли їх життя висіло на волосинці. Досить лише згадати історію з 15-річним підлітком, який у результаті нещасного випадку травмував руку – вона трималася на клаптику шкіри.

Під керівництвом Євгенія Юрійовича групі лікарів вдалося пришити руку та врятувати хлопцеві життя! Про цю резонансну операцію дізналася вся Україна! Під керівництвом такого самовідданого та професійного наставника працювати – саме задоволення!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН