Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховська міська рада проголосувала за фінансову підтримку 57-ї окремої мотопіхотної бригади

Новокаховська міська рада продовжує надавати всебічну допомогу 57 ОМПБР імені кошового отамана Костя Гордієнка

 

На 74 сесії Новокаховської міської ради, що відбулася 21 листопада, депутати ще раз підтвердили своє прагнення усіляко допомагати 57 ОМПБР імені кошового отамана Костя Гордієнка, частини якої розташовані на Херсонщині, повідомляє Online НК.

 

Так було внесено чергове доповнення до «Програми економічного, соціального та культурного розвитку міста Нова Каховка на 2019 рік» у пункт 4.3. Підтримка Збройних Сил України.

 

Прийнятими змінами закріплена можливість надання допомоги у забезпеченні матеріально-технічними засобами в/ч А1736 в частині сплати оренди нерухомого майна та обладнання за рахунок бюджетних коштів.

 

Ще одним рішенням депутати дали згоду на передачу до державної власності матеріальних цінностей (будівельних та оздоблювальних матеріалів) на загальну суму 102 тис. грн.

 

Коментуючи проект цього рішення перед голосуванням в сесійній залі, міський голова Володимир Коваленко зазначив, що це те мінімальне, що ми можемо зробити для того, щоб допомогти нашим захисникам у поліпшенні умов їх служби та побуту.

Новокаховська міська рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН