Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новокаховській громаді дбають про розвиток всіх населених пунктів

Після доприєднання до Новокаховської міської ради чотирьох населених пунктів у громади з’явився додатковий фінансовий ресурс. Кошти від надходження акцизного збору залишаються у бюджеті, що дає можливість скласти стратегію дій на більш віддалений період. Про це кореспонденту «Українського півдня» розповів Новокаховський міський голова Володимир Коваленко.

Розвиватиметься не лише центр об’єднаної територіальної громади, а й сільські території. Чотири населені пункти, що раніше входили до Дніпрянської сільської ради, стали Старостинським округом Новокаховської міськради.

«Ми залишили за депутатами від цих рад право планувати розвиток своїх територій, і їхні доробки внесені у програму соціально-економічного розвитку міської ради. На 2019 рік заплановані ремонтні роботи у дитсадку села Корсунки, відновлення дорожнього покриття по вулиці Героїв у Нових Лагерях, є конкретні об’єкти у Дніпрянах та Піщаному. Жодну пропозицію, яку ми отримали від Старостинського округу, ми не залишили поза увагою», – сказав Володимир Коваленко.

Перед виборами між двома радами був підписаний меморандум, за яким у селах Піщаному, Дніпрянах, Нових Лагерях та Корсунки залишились спеціалісти, які надають адміністративні послуги на місцях.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН