Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці ключі від власних квартир отримали п’ятеро дітей-сиріт

22 листопада, в житті п’яти новокаховчан відбулася урочиста подія. Міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко вручив ключі від квартир, що були придбані за державною програмою забезпечення власним житлом дітей-сиріт. Про це повідомляє кореспондент Online Нова Каховка.

Цього року счастливчиками стали Альона Штапура, Анжеліка Котик, Денис Шкута, Наталія Левченко та Вікторія Баранова.

Володимир Коваленко під час вручення ключів, жартуючи, побажав новоселам, враховуючи їх вік та покращення побутових умов, щоб скоріше обзаводилися дітьми, бо він, як мер, кревно зацікавлений у збільшені населення міста за рахунок саме новонароджених.

При цьому міський голова розповів, що відповідні міські служби працюють над тим, аби вже цього року придбати ще одну, шосту, квартиру для черговика з числа дітей-сиріт.

Після отримання ключів щасливі новосели щиро подякували Володимиру Коваленку і всій його команді, яка прийняла участь у підборі та придбанні квартир, врахувавши у міру можливостей всі побажання отримувачив житла.

Державна програма із забезпечення житлом дітей-сиріт, на яку цього року місто отримало більше 1,6 млн. грн., продовжиться і наступного року.

Хочеться побажати всім, хто з дітей-сиріт стоїть у черзі на квартиру, найшвидше її отримати. Це буде реальна допомога юним громадянам України та стимул для них жити, працювати, одружуватися та народжувати дітей саме в Україні.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН