Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бійці 57-ї бригади і новокаховчанки створюють сім’ї

На початку апаратної наради 5 серпня міський голова Володимир Коваленко представив керівникам управлінь, організації, підприємств, відділів виконкому керівника підрозділу, який вже став невід’ємною частиною нашої громади – командира 57-ї ОМПБр, полковника Анатолія Володимировича Мішанчука.

А командир в свою чергу подякував новокаховській громаді за теплий прийом. І навіть повідомив – вже утворились дві молоді сім’ї між новокаховчанками і бійцями бригади. Присутні у залі з радістю сприйняли цю звістку.

Володимир Коваленко додав: військові, що розташувались у Новій Каховці – українські захисники. «З цього витікає логічна поведінка і дії кожного з нас», – сказав міський голова. Повага до бійців має проявлятися у вчинках і ставленні до них мешканців міста. У взаємному спілкуванні, співпраці. Депутатський корпус міста вже проявив свою повагу до військових прийняттям важливих рішень щодо матеріальної підтримки підрозділу.

«Будь-яке звернення Анатолія Володимировича, уповноважених ним осіб для представників міської влади має стати невід’ємною формою реального прояву поваги до українських Збройних Сил у нашому повсякденному житті. Ми побудували стосунки з першого дня – вони ніколи не стануть гіршими», – сказав Володимир Коваленко.

Радіо Нова Каховка

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН