Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховська міська рада надає всебічну допомогу 57-ій мотопіхотній бригаді (Відео)

На 74-ій сесії депутатський корпус Новокаховської міської ради виділив кошти на проведення ремонтних робіт у казармах і штабних приміщеннях 57-ої окремої мотопіхотної бригади. У бюджеті на наступний рік закладені витрати на підтримку військового з’єднання.

З перших днів прибуття бригади до Нової Каховки влада опікується потребами бійців.

«Коли бригада була на передовій, ми надавали допомогу не лише з міського бюджету. Збирали і підприємці, і громадські організації, і школи. Два тижні тому виділили кошти на проведення ремонту приміщень, у бюджеті-2020 передбачили певні суми на забезпечення діяльності підрозділу Збройних Сил України. Зараз бригада може бути передислокована до східних областей України. Ми обговорюємо з командиром бригади матеріальне забезпечення їхнього відрядження: дизельний генератор, бензопили, інші необхідні речі для нормального перебування», – розповів Новокаховський міський голова Володимир Коваленко.

57 окрема мотопіхотна бригада утворена у місті Кропивницькому у жовтні 2014 року на базі добровольчих загонів територіальної оборони. 5 травня 2018 року відбулася урочиста церемонія зустрічі бригади у Новій Каховці. Цьогоріч бригаді присвоєне почесне ім’я Костя Гордієнка — кошового отамана Запорізької Січі у XVIII столітті.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН