Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ірина Ніколаєва стала регіональною амбасадоркою миру WED OON

Голова Спілки жінок Херсонщини Ірина Ніколаєва стала регіональною амбасадоркою миру WED OON.

19 листопада 2019 року на Міжнародному Жіночому Форумі «Жінки України», що проходив в Одесі, голові Спілки жінок Херсонщини Ірині Ніколаєвій присвоєно звання регіональної амбасадорки миру WED OON.

Такі ж відзнаки отримали ще кілька активних очільниць регіональних спілок жінок. Як відзначила голова Спілки жінок України Леокадія Герасименко, для усього об’єдання жінок держви – це знаково:

“Те, що сьогодні представниці місцевих спілок жінок отримали звання регіональних амбасадорок миру WED OON для нас дуже важливо. Бо такі кроки об’єднують жінок-лідерок, робить нас рішучими і впевненими”, – підкреслила вона.

Міжнародний Жіночий Форум ознаменувався долученням жінок-лідерок України до міжнародного руху «Дня жіночого підприємництв» Woman’s Entrepreneurship Day (WED).

Як відзначила Посол Миру з жіночого підприємництва WED OON Ольга Азарова, подія об’єднання активних українок з представницями провідних закордонних компаній має особливе значення для України:

“Дуже тішуся, що нас стає більше! Це історична подія, яка буде відправною точкою в інтеграції та співробітництві українських жінок з закордонними організаціями. Ваш 2020 рік під егідою WED OON буде навнений сенсом та великими проектами!”, – зауважила Ольга Азарова на своїй сторінці в одній із соцмереж.

Захід проходив за участі авторитетних закордонних організацій, які зацікавлені в міждержавному розвитку економічних зв`язків.

Спілка жінок Херсонщини

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН