Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському парку «Шуменський» висадили клени й тополі

Колектив Херсонського ясел-садка №40 завершив екологічний тиждень акцією у Шуменському парку. Вихователі, батьки й вихованці старшої групи висадили у парковій зоні тополі й клени.

«Ми налагодили співпрацю з приватним підприємством «Уніфлор». Представники бізнес-структури надали нам безкоштовно 15 саджанців. На території дитячого садка ми висадили калину, райські яблука й багаторічні рослини. І зараз спільно з батьками вирішили озеленити Шуменський парк. Батьки завжди нас підтримують, вони брали участь у заходах екологічного тижня, виготовляли поробки для виставки. Спільно ми провели благодійну акцію «Чисто – так!», на ярмарку-продажу зібрали 2 900 гривень. І це було спільне рішення – використати кошти на екозаходи», – розповіла завідувачка Херсонського ясел-садка №40 Ольга Ляшенко.

Протягом екотижня в яслах-садку придбали і встановили контейнер для утилізації пластикових пляшок та створили компостний ящик для збирання опалого листя. Утвореним гумусом підживлюватимуть зелені насадження на території дитсадка.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН