Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський аграрний університет привітав сільгоспвиробників-партнерів з професійним святом

День працівника сільського господарства відзначається в Україні 20 листопада. Напередодні професійного свята колектив аграрної виші запросив сільгоспвиробників, фермерів області на урочисті збори.

Третина присутніх на зібранні є випускниками Херсонського аграрного університету. Свого часу вони здобули освіту у виші і нині займаються землеробством, тваринництвом, гідромеліорацією, працюють економістами у сільськогосподарських підприємствах. «ХДАУ – провідний навчальний заклад півдня України, у нас працюють 5 факультетів, ми навчаємо 26 спеціальностям. Але головна наша цінність – це ви, наші випускники: агрономи, тваринники, рибоводи, меліоратори, економісти, фермери. Я вдячний вам за вашу працю, за те, що не втрачаєте зв’язок з Альма-матер і прославляєте її. Я впевнений, що без тісної співпраці між виробництвом та наукою неможливий розвиток агропромислового комплексу, підготовка професіоналів своєї справи», – сказав ректор аграрного університету Юрій Кирилов.

Вища школа відзначила почесними грамотами керівників виробництв, людей практики, які забезпечують зв’язок між теорією і практикою.

Відзнаками були нагороджені депутат обласної ради, член наглядової ради університету Ігор Йосипенко, директор Херсонського заводу з розведення молоді частикових риб Юрій Ковальов, директор херсонської мережі магазинів Леонід Козлов.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН