Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбувся перший випуск студентів Комп’ютерної Академії «ШАГ»

Навчання в Херсонській філії за напрямком “Мала Комп’ютерна Академія” успішно закінчили п’ятнадцяти- і шістнадцятирічні учні. Протягом трьох років студенти навчались азам ІТ-технологій.

Більшість з них планують продовжити навчання в Академії ШАГ та поступити на Професійну Комп’ютерну освіту 

«Це значуща подія для нашої Комп’ютерної Академії. 22 випускника – це наші перші студенти, які протягом трьох років наполегливо вчились. Це – сильна команда, і більшість з них, я впевнений, обере ІТ-напрямок, оскільки багато хто з них продовжить навчання у Комп’ютерній Академії «ШАГ» за програмою «Професійна Комп’ютерна Освіта». У квітні наступного року у нас відбудеться новий набір на цей напрямок. І за два з половиною роки наші студенти здобудуть професії «Розробника програмного забезпечення» або «Графічного дизайнера», – розповів директор Херсонської філії Комп’ютерної Академії «ШАГ» Віталій Швець.

Академія працює з 1999 року у 20 країнах світу, в яких відкриті 83 філії. Херсонське відділення надає освітні послуги за двома програмами: для шкільного віку – Мала комп’ютерна академія, програми розвитку та комп’ютерні табори. Для дорослих здобувачів освіти пропонує професійну комп’ютерну освіту, спецкурси та індивідуальне навчання.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН