Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Скадовчани після акції протесту збираються йти до Гусєва

У Скадовську відбулось народне віче за участі активістів, громадських діячів, небайдужих жителів району й Скадовська. Учасники виступили з вимогою не допустити призначення на посаду голови Скадовської райдержадміністрації Олексія Фролова.

Мітингувальники наголошували на тому, що Олексій Фролов є фігурантом «вугільного» скандалу у районі. Ситуація виникла при постачанні неякісного палива до закладів освіти.

«На мою усну заяву про постачання неякісного вугілля до школи так і не дана відповідь. Не поставлена оцінка діяльності Олексія Фролова. Паливо було передано на експертизу, але вона проводилась у пункті відвантаження. Вугілля було пересіяне, і в ньому виявилась половина сміття. Його замінили за 3 дні. Але за це повинен хтось відповісти», – прокоментував сільський голова Благодатного Скадовського району Василь Козак.

Учасники віче звернулись до голови обласної державної адміністрації Юрія Гусєва з відкритим листом.

«Громада Скадовського району вкрай занепокоєна намірами влади затвердити на посаді Скадовської райдержадміністрації Фролова Олексія Володимировича. Про такі наміри свідчить його декларація на сайті НАЗК та інформація з інших джерел. Як відомо, перебуваючи на посаді начальника районного центру фінансово-господарчого обслуговування закладів освіти району, Фролов й кілька осіб стали фігурантами корупційних скандалів, пов’язаних з закупівлею товарів та послуг, незаконним звільненням працівників, з постачанням неякісного вугілля», – сказано у листі.

Ще одне звернення буде надіслано Президентові України Володимиру Зеленському.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН