Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відбулась презентація проєкту будівництва Центру олімпійських видів спорту «H2O» (Відео)

На зустрічі з головою Херсонської облдержадміністрації Юрієм Гусєвим Новокаховський міський голова Володимир Коваленко презентував проєкт будівництва Центру олімпійських видів спорту «H2O». На виготовлення проєктної документації водно-спортивного комплексу вже витрачено близько 4 мільйонів гривень (співфінансування обласного та місцевого бюджету), вже отримані технічні умови і висновок експертів.

Загальна вартість проєкту – 429 мільйонів гривень.

«Не припиняються розмови навколо будівництва «H2O», навіть є деяке протистояння. І я на зустрічі з Юрієм Гусєвим сказав, що цей об’єкт не належить Новій Каховці, він може стати прикрасою всієї області. Рівень, якість і вимоги до спортивних споруд, які закладені в проєкті, дозволять проводити на його базі чемпіонати України та Європи. Простий басейн ми б могли й своїми силами побудувати у місті. А Центр олімпійських видів спорту має презентувати всю область», – прокоментував Володимир Коваленко.

За словами мера Нової Каховки, голова облдержадміністрації попросив надати презентаційні матеріали та технічні умови для вивчення.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН