Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ЗупиниТи домашнє насильство: поліцейські закликають протидіяти насильству

Саме таку назву має комплекс заходів, які розпочали реалізовувати херсонські патрульні. Про  це повідомляють у соцмережах.

Захід  має за мету підвищити рівень обізнаності громадян про необхідність реагування на прояви домашнього насильства та алгоритм дій у таких випадках. І розпочали інспектори з тих ОСББ міста, спільно з якими реалізують проект «Сусідська варта».

Для цього поліцейські проводять зустрічі з жителями будинків. На них розповідають про зміни в законодавстві щодо протидії домашньому насильству, його види, про установи, в яких можна отримати кваліфіковану допомогу. Охоронці порядку роздають інформаційні буклети й брошури.

Також партнерам патрульні передають інформаційний стенди, ліхтарі та камери. Усе це сприятиме убезпеченню території ОСББ. А обізнаність громадян – то найголовніший засіб у протидії проявам насильства.

Друзі, у разі якщо ви стали жертвою чи свідком вчинення домашнього насильства, неодмінно телефонуйте на лінію «102»!

Також ви можете звернутись до мобільних бригад соціально-психологічної допомоги за номерами 073-052-55-71 та 066-736-87-94. Дзвінки приймаються в робочі дні з 8:00 до 21:00.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН