Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Нижньосірогозькому районі привітали людей поважного віку (Фото)

Першого жовтня в Україні, як і в багатьох країнах світу, відзначається Міжнародний день людей поважного віку та День ветерана. Цей день – данина шани, глибокої поваги всього народу до старшого покоління, людей, які вже зробили свій особистий вклад у розвиток країни та суспільства.

Це хороша нагода пильніше зосередитись на проблемах літніх людей, ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям, за чиїми плечима нелегкі життєві дороги. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід – нерозривний місток, який з’єднує покоління.
Сьогодні, 27 вересня, з нагоди вшанування людей поважного віку та відзначення Дня ветерана у районному будинку культури відбулись урочисті заходи.

Привітати поважних жителів району завітали голова районної державної адміністрації Павло Павлов, заступник голови районної ради Сергій Дашковський та заступник голови районної організації ветеранів війни та праці Віктор Торкачов. Посадовці привітали присутніх з днем людей поважного віку, висловили їм щиру повагу та глибоку вдячність за високу громадянську свідомість, розуміння і толерантність, важливий внесок у розбудову нашої держави та району, побажали здоров’я, тепла та довголіття.

Після вітальних слів, з нагоди Дня людей поважного віку та Дня ветерана, за вагомий внесок у розвиток ветеранського руху, вирішення питань соціального захисту ветеранів, активну громадську діяльність, патріотичне виховання молоді та розвиток ветеранського руху Сірогозщини активістам районної ветеранської організації, первинних організацій ветеранів війни та праці були вручені Почесні грамоти та Подяки.

По завершенні офіційної частини для всіх присутніх на урочистому заході аматори сцени району та, зокрема, Нижньосірогозького районного будинку культури представили святковий концерт та музичну виставу «Веселі заручини», показ якої додав святкового настрою та чудової атмосфери свята. Загалом захід пройшов у теплій і дружній атмосфері.

Нижньосірогозька РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН