Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Нижніх Сірогозах для школярів провели екскурсію до місцевого відділення поліції

Для школярів проведено екскурсію до місцевого відділення поліції
В рамках проекту “Школа Правознавців”, 25 жовтня 2019 для учнів 4- Б класу Нижньосірогозького закладу повної загальної середньої освіти фахівцем Бюро правової допомоги – Угорчук Інесою спільно з класним керівником – Чебукіною Галиною проведено екскурсію до Нижньосірогозького відділення поліції Каховського відділу поліції Головного управління національної поліції у Херсонській області, де учні змогли зсередини побачити роботу служби, до якої ми звертаємось в найскладніших ситуаціях.
Під час заходу зі школярами спілкувався інспектор сектору кадрового забезпечення – Бичків Лілія, яка розповіла про права дітей та звернула увагу на відповідальність неповнолітніх за адміністративні та кримінальні правопорушення. А дільнична – офіцер поліції сектору з ювенальної превенції – Мартинова Маргарита ознайомила дітей з правилами дорожнього руху.
Крім, того інспектором режиму секретності – Вагеричем Олександром продемонстровано спеціальні засоби та учбову зброю. Діти з цікавістю роздивлялися амуніцію та спецзасоби, які допомагають поліцейським в їхній службі.
На завершення заходу, фахівцем БПД – Угорчук Інесою ознайомлено присутніх з основами функціонування системи безоплатної правової допомоги та роз’яснено порядок її отримання.
Діти були у захваті і подякували за змістовну та цікаву зустріч.

Нижньосірогозька РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН