Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Агропідприємство Херсонщини підвищує врожайність за допомоги каліфорнійських черв’яків

Екскурсія на якій показали результати роботи такого добрива, відбулась в рамках конференції “Горіховий бізнес в Україні”. Про це повідомляється на Фейсбук сторінці “Земля Таврії”:

 –  Екскурсія по виробничим площам ПП «Сімге», с.м.т. Чаплинка зацікавила всіх! – Гюрай Озджанли – керівник господарства, розповів про всі дослідні ділянки з молодими саджанцями. Господарство існує 3 роки, має турецькі інвестиції, загальна площа 28 га, з них 3 га – питомник, все інше – сади та виробничі приміщення. Схема посадки 7*4. Chandler має нормативну максимальну врожайність 25-30 кг з одного дерева.

А скільки емоцій та питань по виробництву біогумусу з каліфорнійських черв’яків. Вони живуть у “басейнах” 2.5*12 м, проходять адаптацію, потім дорослі переселяються в ящики. За 3-4 дні переробляють 10 см “грунту”: суміш навозу та соломи. Добрива виходять дійсно якісні та натуральні. Поєднання технологій та природних законів дають змогу отримати добрий врожай та прибуток. В цьому переконалися учасники Конференції “Горіховий бізнес в Україніі”. 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН