Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонській ШГП відкрито «Клуб вихідного дня

Щосуботи «Школа гуманітарної праці» чекає на учнів. Для них відкриті хореографічні, вокальні гуртки, клуби рукоділля, спортивні секції та майданчики для ігор. Вперше у цьому навчальному році запрацював «Клуб вихідного дня».

Молодших школярів приводять до школи батьки, і поки малеча займається корисними й пізнавальними справами, матусі можуть почекати на подвір’ї молодшої школи у кав’ярні.

«Мені дуже подобається ця школа. Дитина постійно зайнята. Ми вчимо не лише математику, мови, інші предмети, але й займаємось у «Клубі вихідного дня», де відкриті багато гуртків. Це дає змогу моєму синові розвиватись всебічно», – поділилась мама школяра Наталя Чаловська.

«Мені подобається, що «Школа гуманітарної праці» – це навчальний заклад повного дня, який розвиває здібності дитини. Крім основних, викладаються предмети, яких немає в інших школах. Тут багато секцій, гуртків, тому й обрали цей заклад», – сказала мати учениці Олена Храмова.

Гурток рукоділля популярний і серед дівчаток, і серед хлопчиків. Керівниця гуртка Лариса Божко розповіла: «У нас завжди весело й цікаво, в мене багато вихованців, які хочуть створювати щось гарне власноруч. Я думаю, що презентація робіт є наглядним позитивним прикладом і сприятиме залученню дітей до рукоділля».

Старші діти займаються стріт-танцями і вокалом. Незалежно від того, чи є в дитини талант до того чи іншого мистецтва, мають можливість займатись усі.
«Для тих, хто має сильне бажання співати, є група «ДоМіСолька». Для дітей, які мають вокальні дані, ми організовуємо всі можливості для виступів на сценах школи, міста, області», – сказала керівниця вокального ансамблю Олена Бурдикіна.

«Діти повинні переживати щасливі радісні хвилини, щоб у нас виросло щасливе покоління. Вони знаходять щастя у розвагах, тому ми й робимо так, щоб наші учні розвивались і вчились – набували знань і навичок, знайомились з цікавими людьми, спробували себе на сцені, в спорті, у художніх промислах. Це і є яскраве наповнене дитинство», – підкреслив директор «Школи гуманітарної праці» Артем Кияновський.

 Про урочисте відкриття “Клубу вихідного дня” дивіться у відео телестудії “Український південь”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН