Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську змагались ветерани спорту

Минулими вихідними – в суботу, 21 вересня, в Таврійську на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Славутич» відбувся 16-й відкритий турнір ветеранів спорту серед команд міст Таврійська, Каховки, Нової Каховки та  Херсону.

Під час урочистого відкриття змагань спортсменів-ветеранів привітав Андрій Хахалєв, секретар Таврійської міської ради. Андрій Миколайович від імені міського голови Миколи Івановича Різака та від себе особисто побажав всім хорошого настрою, перемог і видовищної гри.

За традицією змагання проходили по двом видам спорту – міні-футболу (вік учасників 50+) та міні-гольфу (вік учасників 50+).

Ігровий час з міні-футболу тривав два тайми по 10 хвилин з відпочинком між таймами 5 хв. Змагання проводились по круговій системі.

За підсумками змагань І місце зайняла команда «Енергія» з Нової Каховки,  на другому місці – команда «Локомотив» з Таврійська. Третє місце посіли футболісти з Каховки, на ІV місці – клуб «Кіпаріс» із Херсону.

За результатами змагань по міні-гольфу перше місце зайняла команда з Каховки, друге місце – команда з Таврійська. На трутьму місці – команда з Херсону.

За перше місце команди-переможці були нагороджені Дипломами, за друге та третє місця – Грамотами. Футбольна команда «Енергія» з Нової Каховки була нагороджена перехідним Кубком.

Кращим гольфістом 2019 року було визнано Кравченка Є.В. з команди міста Таврійськ, кращим захисником з міні-футболу-2019 – Дробиш Олександра з Новокаховської «Енергії», кращим нападаючим – Суботу Ю.Д. з Таврійського «Локоматива», кращим воротарем – Заіку І.В. з Херсонської команди клубу «Кіпаріс», кращім бомбардиром – Перевертайло Олександра з команди «Енергія». Всі вони були нагороджені  почесними грамотами.

В загальному підсумку змагань перше місце зайняла Таврійська команда «Локоматив» та отримала Диплом від Херсонського обласного віділення НОК, друге місце – команда з Каховки, третє місце – команда ветеранів Новокаховської «Енергії», які також отримали Дипломи Херсонського обласного віділення НОК.

Підготовку та проведення змагань забезпечувала дирекція спортивного комплексу «Славутич» – Галина Борисівна Виноградова та Борис Володимирович Кисельов.

сайт міста Таврійськ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН