Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська футбольна команда зіграла перший контрольний матч у новому році

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

««Кристал» зіграв перший контрольний матч у 2022 році. Суперником нашої команди вже традиційно став «Хлібороб» з Нижніх Торгаїв – учасник Чемпіонату Миколаївської області та Чемпіонату України серед аматорських команд.

У складі «Хлібороба» грають, переважно, досвідчені гравці в тому чисті й колишні «кристалівці» – Іван Гливий та Леонід Щербина.

У першому таймі на полі у «зелено-синіх» футболках грали, в основному, футболісти, що виступали за «Кристал» в першій частині друголігового сезону. Херсонська команда помітно домінувала на полі та зуміла відзначитися двома голами. Спочатку простріл з правого флангу впевнено замкнув Собко, а більше до середини тайму ударом головою відзначився Ігор Єгоров. Причому м’яч ще тричі міг опинятися у воротах гостей. Так два хороші гольові моменти мав Клюєв, але одного разу свою команду виручив голкіпер, а іншого Владислав пробив над поперечиною. Також «хліборобів» виручила поперечина після удару херсонцями зі штрафного.

У другому таймі на поле вийшли юні гравці з херсонських спортивних шкіл, що перебувають у «Кристалі» на перегляді. Перевага перейшла до гостей, які зуміли зрівняти рахунок за кілька хвилин до завершення матчу. Другий гол гостей взагалі можна назвати окрасою матчу. Сильний та точний удар у самісіньку «дев’ятку» воріт Сергія Жемчужного позбавив «Кристал» першої перемоги у 2022 році.

Наступний контрольний матч наша команда зіграє 29 січня проти миколаївського ФК «ВАСТ». Матч відбудеться на запасному полі стадіону «Кристал». Початок о 12:00.

Кристал – Хлібороб 2:2 (2:0)

Голи: Собко, 7, Єгоров, 27, Хлібороб, 72, 89».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН