Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студентське телебачення зняло фільм про лідерство

Колектив спортивно-оздоровчого табору «Буревісник» на чолі з директором Андрієм Самаріним радо зустрів команду ХДУ у Школі сучасного молодіжного лідера. Наша молодь найбільш ініціативна та перспективна не лише на словах. Студенти усіх факультетів вирішили довести право лідерства у виші. Методом жеребкування утворилося 4 команди: червоні, жовті, сині та зелені. Відповідно – «Огонь», «Пчьолкі», «Лідерпул» та «А шо».

З першого ж дня учасники Школи лідера отримали завдання – створити флешмоб, залучивши всіх учасників. Попри те, що не всім до вподоби танцювати та студенти були мало знайомі між собою, їм вдалося створити згуртовану, дружню команду. Тільки подивіться, що з цього вийшло!

Не обійшлося й без сюрпризів для Stud TV. Журналісти допомогали студентам створити власні рекламні ролики, презентувавши при цьому їхні команди. Учасники не розгубилися, додали ентузіазму та  втілили креативні ідеї в життя. На локаціях для зйомок ніхто не лишився осторонь. Навіть море сприяло вдалим кадрам.
Після чудового брейншторму на студентів чекав квест. Спортивне орієнтування складалося з 9 локацій, які передбачали виконання певних завдань. Наприклад, надання першої медичної допомоги, військова підготовка, встановлення палатки та інші.

Ввечері відбулося відкриття «Школи лідера», на якому студенти презентували свої флешмоби. Запрошеними гостями були голова Лазурненської селищної ради Сергій Бєлік та начальник кафедри військової підготовки Сумського державного університету Микола Ляпа. На цьому заході ніхто не нудьгував, адже колектив «Буревісника» також підготував  святкову програму. Це яскраві хореографічні номери та щирі вокальні виступи.
Наступного дня до Школи лідера завітав ректорсько-викладацький склад ХДУ. Вони разом зі студентами поділилися на 2 команди та провели тренінг з теми «Що таке успіх». Молодь переймала успіх у досвідчених лідерів та долучилася до активної дискусії.

Хто ж з команд переміг, — запитаєте ви? Директор СОТ «Буревісник» Андрій Самарін підкреслив, що студенти не змагалися курсами чи факультетами, адже вони утворюють єдине студентство Херсонського державного університету. Тому переможених немає, лише переможці!

studtv

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН