Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці привітали керівника навчального закладу

9 вересня 15-річний ювілей на посаді керівника нашого закладу святкує шановна Ірина Петрівна. Упродовж 15 років співпраці колектив школи може стверджувати, що вона високопрофесійний керівник з притаманними їй цінними якостями: почуттям нового, принциповістю, наполегливістю у досягненні поставленої мети. Її талант організатора, менеджера і мудрого порадника викликають повагу у колег, учнів, батьків. Ірина Петрівна – Директор з великої літери.

 – Шановна наша Ірино Петрівно!!!! 
Бажаємо Вам якомога довше залишатись такою, якою ми Вас знаємо і цінуємо: з неординарним мисленням сміливим керівником, який випереджає час, прекрасним адміністратором, що пам’ятає про все, хоча це і завдає чимало клопоту, різносторонньою особистістю, яка вміє і керувати школою, і ремонтувати, і будувати, і співчувати, і допомагати, – одним словом, Людиною, в чиєму знаходиться місце і для роботи, і для родини, і для друзів. Ваш професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця внесли вагомий вклад у розвиток школи, зробили її такою, якою бачимо зараз: комфортною та затишно, до якої кожного дня із радістю та задоволенням ідуть і учні, і вчителі. Зичимо Вам невинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. Бажаємо, щоб підгрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров’я, серце, сповнене любові та добра, натхненно думка й щирі почуття. Нехай людська шана та повага будуть подякою Вам за віддану працю, чуйність, уміння творити добро.
Бажаємо успіхіів та результатів у роботі, удачі і фінансового благополуччя, необмежених можливостей і сімейного щастя. Ми Вас любимо і цінуємо))))

Третя школа міста Нова Каховка

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН