Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Діти щастя квіти – у Херсоні провели акцію для дітей

“Якщо літо – то веселе, яскраве і запальне! З іграми, аніматорами та морозивом!”, – вважає Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”, а тому продовжує організовувати для малечі свята двору #Діти_щастя_квіти.

І знову пощастило хлопчикам і дівчаткам Шуменського мікрорайону! Цього разу зібралися у дворі вул. Фонтанної, 21. Лідія Жмак, голова ОСББ “Фонтан” поділилась своїми враженнями від заходу:

“Юрій Рожков – людина з великою відкритою душею. Таке свято чудове для нас організував! Я спостерігала, як просто і щиро він спілкується з дітьми! Нам, співвласникам багатоквартирного будинку все по-доброму, доступно пояснив, відповів на всі запитання правління, допоміг фарбою для ремонту. Я вважаю, що так і повинно бути: по-господарськи! Але все одно хочу сказати “Дякую!” Юрію Рожкову. Бо у такий складний для нашої країни час подібні заходи – просто необхідні. А тим більше нашим дітям! Просто стає легше жити, коли знаєш, що про тебе піклуються. Коли відчуваєш, що поруч люди, яким не все одно. Це вселяє надію на те, що у нас все буде добре і добро дійсно переможе!”
#Наші_діти_наше_майбутнє
#Добро_переможе

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН