Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсон може приєднатися до ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді»

У Херсонській міській раді створять робочу групу з упровадження у місті ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді». Відомо, що дане рішення має посприяти розвитку молоді у Херсоні. Відповідне розпорядження підписав голова Херсонської міськради Володимир Миколаєнко.

У документі йдеться, що до робочої групи увійдуть чиновники міськради, члени громадських спілок та організацій, які працюють із херсонською молоддю. Вони мають до 15 липня цього року проаналізувати ситуацію з правами дітей та молоді у місті й після цього підготувати ситуаційний аналіз. Також до 15 серпня члени робочої групи мають розробити та подати на затвердження міському голові проекти, які посприяють реалізації ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді».

Зазначимо, що 11 липня Херсонська міська рада підписала меморандум про взаємодію із представництвом дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у рамках впровадження даної ініціативи. 

Загалом про намір приєднатися до глобальної ініціативи ЮНІСЕФ заявили понад 170 міст та об’єднаних територіальних громад із усієї України. Наше місто стало переможцем конкурсного відбору та увійшло до другої групи муніципалітетів, що будуть отримувати методологічну підтримку представництва дитячого фонду ООН.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН