Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На межу із Кримом Зеленський прилетить на гвинтокрилі, – ЗМІ

Про це повідомляє Depo.Херсон із посиланням на Новий візит.

 

Президента Зеленського сьогодні, 13 липня, чекають на Херсонщині, куди він має прилетіти з Одеси на гвинтокрилі. У Чонгарі – селі в Генічеському районі Херсонщини, що розташовано на межі з анексованим Кримом, для зустрічі Зеленського спорудили вертолітний майданчик.

 

Пропри те, що це мало не перший візит українського президента в Геніченський район Херсонщини, власне керівництво району на зустріч не запросили. Повідомляється, що президента супроводжуватиме обмежене коло осіб. Херсонських журналістів, що ще зранку вирушили на адмінмежу, попередили, що поставити питання президенту вони не зможуть.

 

Візит Зеленського на Херсонщину, за повідомленнями обмежиться відвідуванням виключного Генічеського району, що межує з АР Крим. Тут президент огляне інфраструктуру та умови перетину на контрольному пункті в’їзду-виїзду “Чонгар”, проведе нараду з питань реалізації проектів облаштування пунктів “Чонгар” та “Каланчак” та має представити раніше призначеного постійного представника президента в АР Крим Антона Кориневича та Юрія Гусєва в якості очільника Херсонської облдержадміністрації. Кандидатуру останнього наприкінці червня ухвалив Уряд, але президентського Указу про призначення так і не з’явилося.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН