Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську почали готуватися до зимвого періоду

За перший тиждень липня в Таврійську зареєстровано народження двох немовлят – хлопчика Олександра та дівчинки Ангеліни. Про це повідомила завідуюча загальним відділом виконкому Натта Лазор на щотижневій апаратній нараді, яка відбулась під головуванням міського голови Миколи Різака в понеділок, 8 липня, в Таврійському виконкомі.

За інформацією Натти Рафаїловни, за цей період Таврійським РАЦС зареєстровано один шлюб та смерть однієї людини.

Під час наради міський голова заслухав керівників комунальних підприємств, які доповіли, що виконано комунальниками за тиждень. Зокрема, Микола Іванович акцентував увагу представників навчальних закладів Таврійська на підготовці до роботи в осіннє-зимовий період. Він попросив надати йому перелік першочергових робіт по кожному об’єкту, щоб контролювати хід виконання.

Окремо Микола Іванович поставив задачу керівнику комунального підприємства «Таврійське ЖЕУ» Олександру Главацькому зосередитись на ремонті покрівель багатоповерхових будинків.

«Разом з тим, звернувся міський голова до Олександра Главацького, ми повинні встановити, як задумали, великих розмірів пісочницю (на дитячому майданчику біля будинку по вул. Вокзальна,80, ред.), з навісом та лавочками. Взимку вона дітям не потрібна, тому треба зробити це зараз, влітку. І вже від пісочниці планувати облаштування всього дитячого майданчика».

Нагадаєм, за спонсорської підтримки благодійного фонду Ігоря Колихаєва днями тут буде встановлено сучасний ігровий комплекс для дітей молодшого віку.

Ще один – більших розмірів, з трьома башенками та гірками – з’явиться в мікрорайоні Східний біля дев’ятиповерхівки Гайдара,7. Кошти на його придбання надав благодійний фонд депутата Верховної Ради УкраїниІвана Вінника.

Наразі комунальники визначаються, де саме встановити цей ігровий комплекс. За дорученням Миколи Івановича Різака, вони мають підготувати обширну територію, тому що площі існуючого дитячого майданчика з декількох гойдалок та пісочниці вже замало.

сайт міста Таврійськ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН