Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бізнес Херсонщини продовжують атакувати податкові аферисти

Начальник Бериславської державної податкової інспекції Бериславського управління Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі повідомив про надходження повідомлень від телефонних шахраїв. 

Цього разу злочинці вигадали таку схему: на номери платників податків із невизначеного номеру надходило SMS – повідомлення з проханням передзвонити на три інших номера. Були вказані телефони абонентів мобільного зв’язку: 0982024649, 0974127475 та 0970831676.

«Податковий» аферист представлявся начальником податкової інспекції та вимагав у платників перерахувати 5 000 гривень на потреби фіскальної служби за номером банківської карти – 4149499116007483, в обмін на відсутність перевірок підприємницької діяльності.

Як з’ясувалося, в цю аферу шахраї намагалися втягнути платників Бериславського, Нововоронцовського, Великоолександрівського, Високопільського, Великолепетиського, Горностаївського та Рогачицького районів Херсонської області.

Варто зазначити, що подібні дзвінки від «псевдоподатківців» і раніше неодноразово фіксувалися в Херсонській області. Зазвичай, такі злочини відрізнялися лише номерами телефонів шахраїв, рахунками банківських установ та причинами вимагання чи прохання коштів.

Підприємці Херсонщини пам’ятайте – фінансова безпека вашого бізнесу  залежить від вас! Лише пильність, обачність і обережність убереже вас від матеріальних  втрат і моральних потрясінь.

Якщо ви потрапили на гачок аферистів або вас намагалися втягнути у хитросплетені шахрайські схеми, якнайшвидше повідомте про факти шахрайства співробітників поліції за телефоном 102. Не дайте себе ошукати!

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН