Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Випускники Бериславського медичного коледжу отримали дипломи

Урочисте вручення дипломів випускникам 2019 відбулося!

Навчання – невелика відстань в житті людини, але яка вона об’ємна. Незчулись студенти Бериславського медичного коледжу, як за плечима залишилися найкращі дні юності. Відступили будні швидкоплинного студентського життя, з його тривогами і радостями. Настала найочікуваніша подія – вручення дипломів. Вже не студенти, а випускники, кваліфіковані спеціалісти. Справжні майстри своєї справи.

Різнобарв’я квітів, святкове вбрання, добрі і щирі посмішки, вітання від найближчих – 29 червня у Бериславському медичному коледжі відбулося урочисте вручення дипломів випускникам.

Гучними оплесками зустріли випускників 2019 року спеціалізацій «Фармація», «Сестринська справа», «Лікувальна справа» та їх кураторів.
Студентів-випускників з їх урочистою подією в житті привітав директор коледжу Володимир Кучер, який побажав міцного здоров’я, благополуччя, невтомності та нових здобутків у відповідальній діяльності, успішного здійснення всіх професійних і особистих задумів.

З напутніми словами до випускників звернувся Отець Василій, який побажав студентам Божого Благословення й успіхів на життєвій дорозі. Теплі привітання, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створювали піднесену атмосферу урочистості. 

Куратори та викладачі прийняли в знак пошани та вдячності квіти від випускників. Також багато добрих щирих слів любові було сказано батькам.

Бериславський медичний коледж

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН