Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

23-ю річницю Конституції України Херсонщина відзначила урочистим мітингом

Сьогодні, 28 червня, у день, коли вся держава відзначає 23-ю річницю Конституції України мешканці та гості Херсонщини розпочали відзначення національного свята урочистим мітингом біля погруддя Тараса Григоровича Шевченка.

Тут зібралися представники обласної та міської влади, військовослужбовці, громадськість, молодь і студентство, аби разом привітати один одного й тим самим підтвердити вагомість і значущість найголовнішого Закону України.

З привітальним словом до громади звернувся перший заступник голови обласної державної адміністрації Дмитро Бутрій:

«Саме з прийняттям основного Закону України – Конституції на вимогу народу назавжди закарбувалося громадянське бажання жити у вільній, демократичній державі. Тому Конституція України – це гарантія нашої територіальної цілісності і соборності».

Дмитро Бутрій також особливо подякував українським воїнам-захисникам, які наразі ведуть безперервну боротьбу за незалежність і мир в країні на території ООС на Сході України.

Як заповів великий Кобзар Тарас Григорович Шевченко, люблячи свою землю, шануючи себе і свою гідність, а головне, дотримуючись Конституції України, яка є запорукою свободи і єдності усіх нас, гарантом незалежності та соборності української держави, живе і розвивається  наша прекрасна країна, яку ми всі  любимо і розбудовуємо. Незалежність її сьогодні боронять найкращі сини українського народу.

Завершуючи урочистий мітинг, всі присутні поклали квіти до погруддя борця за свободу та незалежність Української Держави, нашого великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка.

сайт Херсонської ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН