Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські активісти запропонували кандидатів до парламенту по 5 виборчих округах

Нова влада – старі схеми. Принаймні на мажоритарних округах України крок за кроком реалізуються сценарії їх захоплення представниками старої гвардії часів Януковича. Найжахливіше, що цей процес на пряму курується с Адміністрації Президента. Чи знає про це новообраний гарант, чи відбувається все це за його спиною – питання поки що відкрите.

Низка авторитетних українських видань проаналізували цю інформацію результатом чого стали викривальні публікації.

Так, як пише «Апостроф», команда Зе формує два штаби: реальний (з молодими хлопцями та дівчатами) та тіньовий, учасниками котрого є не останні на політичній арені люди. Про функціонування тіньових штабів партії «Слуга народу» стало відомо у результаті журналістського розслідування, яке фактично викрило грандіозну схему по всій Україні.

Очолює цю тіньову піраміду по областях України по виборам на мажоритарних округах Ілля Павлюк, який за даними журналістського розслідування, відповідає за координацію та фінанси регіональних представників Зе-команди. Цілком зрозуміло, чому прізвище Павлюка ніде офіційно не згадується, адже більшість згадок Павлюка у ЗМІ стосуються періоду його діяльності за президентства Януковича та причетності до Ігоря Калєтніка (в минулому – комуніст, який втік з країни з мільярдами доларів, які він “наколядував”, будучи головою Державної митної служби України за часів Януковича). Цілком ймовірно, що саме цей одіозний екс-нардеп фінансує свого кума Іллю Павлюка, аби повернутися назад, розставивши своїх людей на різні посади митниці, а отже – повернути собі важелі впливу у цій сфері.

Саме Ілля Павлюк впевнено курує тіньові штаби, які вже давно функціонують в Україні. У Київській області тіньовий штаб очолює колишній керівник Кримської та Львівської митниць Віктор Тимошенко, на Херсонщині – екс-керівник Херсонської митниці Віталій Булюк, а на Харківщині аж два керівники – довірена особа Зеленського на Президентських виборах Павло Сушко та Вадим Слюсарєв, начальник прикордонного пункту «Гоптівка». А щодо тіньового штабу в Одесі, то його очолює Борис Кауфман, з прізвищем якого також пов’язано чимало скандалів.

Цю інформацію підтверджує і видання «Українська правда».

«Обозреватель» у свою чергу більш детально пройшовся по постатях керівників тіньових штабів в регіонах.

«Також є досить багато цікавої інформації і про тіньового куратора Херсонщини Віталія Булюка, нинішнього заступника голови Херсонської облради і екс-керівника обласної митниці. За деякою інформацією, за часів свого головування на митниці, Булюк займався підробкою документів на вивезення вкраденого металобрухту з великих заводів Херсона. Завдяки йому за кордон було вивезено обладнання з Херсонського бавовняного комбінату – найбільшого в Європі. Комбайновий завод імені Петровського мало не розікрали під нуль, звідки вивезли всі верстати. А з центрального херсонського стадіону «Кристал» зникло величезне чинне електронне табло, як і 650 метрів найпотужнішого силового кабелю. Щороку в області зрізали десятки опор високовольтних ліній, сотні трансформаторних підстанцій. Зрошувальні системи області нещадно вирізалися, розкрадалися, вивозилися як металобрухт. На сьогодні стан Віталія Булюк перевищує 45 мільйонів доларів, і це лише офіційні дані. А допоміг йому набити такий стан не хто інший, як уже відомий нам Ігор Калетник – саме завдяки його протекції його кум Булюк і став головою Херсонської митниці», – пише видання.

«Якщо вся оприлюднена інформація знайде своє підтвердження, якщо справді мажоритарні округи куплені згаданими в публікаціях людьми за схемами, то нашим кандидатам, яких відкрито, прозоро та чесно запропонувала громада Херсонщини та активісти команди Зе, не по дорозі з цими перевертнями», – зазначили активісти.

В будь якому випадку з’їзд партії «Слуга народу» та її лідер Разумков несуть персональну відповідальність за якість кандидатів та склад партії. А Президент несе повну політичну відповідальність перед 73% виборців, які голосували за реалізацію мрій про якісні зміни в державі.

«З’їзд партії все розставить по місцям і дасть розуміння кого ж ми обрали Президентом і який сценарій для усіх нас і для України вигадали «схемщики». Нам не соромно за ту п’ятірку кандидатів, яких запропонувала частина громади Херсонщини, ми точно знаємо, що це не ті люди, які заради себе у владі будуть паплюжити свою репутацію», – впевнені представники громади.

Хто «зливає» південний схід та всю Україну – країна побачить вже дуже скоро – з’їзд партії «Слуга народу» відбудеться 9 червня. Тоді і будуть розставлені всі крапки над І, і вся країна побачить або спробу «збити» Президента з політичного Олімпу через реалізацію схем, або цією грою керує сам Гарант. Час, якого майже не залишилось, покаже…

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН