Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“Слуга народу” офіційно представила свого кандидата на посаду міського голови Херсона

Повідомлення про кандидата на посаду Херсонського міського голови на місцевих виборах восени від партії “Слуга народу” опублікували на офіційній сторінці цієї партії у фейсбук:

– Новому Херсону бути! У цьому переконаний кандидат на посаду мера від партії «Слуга Народу» Юрій Кирилов, якого представили під час презентації Стратегії розвитку Херсонської області та команди, яка її втілюватиме після місцевих виборів.

«Наше завдання – зробити Херсон заможним, комфортним, безпечним містом. Таким, щоб у молоді навіть і думки не було їхати звідси в пошуках кращої долі. Адже, за статистикою останніх років, до 70% випускників 11-х класів лишають місто. Вони їдуть не за викладачами, вони їдуть за комфортом, за безпекою, за гарантованим робочим місцем, за сучасними дорогами. Я впевнений, що за підтримки Президента, уряду, народних депутатів, обласної влади місцева команда «Слуги Народу» здатна це зробити. Ми зробимо Херсон містом із новим ставленням влади до своїх мешканців, містом, де хочеться вчитися, працювати і жити», – наголосив він.

Юрій Кирилов як ніхто розуміє, що потрібно зробити, аби Херсон став містом молоді. Він уже не перший рік очолює Херсонський аграрно-економічний університет і за роки свого правління багато чого зробив для розвитку молоді.

Також він є депутатом Херсонської міської ради, головою Херсонської обласної науково-координаційної ради Придніпровського наукового центру Національної академії наук України та Міністерства освіти і науки України.

Одружений, виховує двох дітей.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Вибачте, але він л*х. Подивіться на стан будівлі університету, який він очолює, і зрозумієте, що це за господарник)))

    P.S.: і чомусь ніхто не згадує, що лише на останніх парламентських виборах він був кандидатом від Європейської солідарності. Слуга народу, нажаль, виявилась типовою партією “на пару виборчих кампаній”, яка зібрала багатьої політичних проституток.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН