Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Лазурному відбулося свято “Щасливе дитинство”

1 червня 2019 р. на площі біля Лазурненського Будинку Культури відбулося свято “Щасливе дитинство”, приурочене до Дня Захисту дітей. Захід пройшов за підтримки селищного голови Сергія Бєліка. Організували його викладачі та студенти Херсонського Державного Університету, залучивши найкращі дитячі колективи області. 

В програмі були ігри, атракціони та конкурси: “кращий малюнок на асфальті”, “кращий дитячий візочок” – парад візочків, “кращий футболіст”. Останній конкурс взагалі був цікавий для дітей: їм треба було бити м`ячем по воротам, де воротарем був селищний голова Сергій Бєлік.

Усі діти отримали подарунки – солодощі від селищного голови. А головний приз – отримала сім`я Мартинець за “кращий дитячий візочок”. 

Після конкурсів був концерт, в якому прийняли участь аматори дитячого танцювального колективу “Ритми” з двома танцями (керівник Юрій Калінчев), дитячий спортивний клуб “Makimus” КЗ “Лазурненський СБК” (керівник Георгій Аракєлов), дитячий садочок “Сонечко” (Віка Владимиренко і Лідія Шафрановська), солістка Лілія Прайс від Лазурненської ЗОШ. Художній  керівник Олександр Савенко забезпечив виступи колективів музичними фонограмами та підключенням музичної апаратури на святі.

Селищний голова Сергій Бєлік усіх привітав із Святом Дитинства та відкриттям літнього сезону відпочинку. 

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН