Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Таврійській міській бібліотеці провели літературно-художній вернісаж для дітей

«Щасливе дитинство» – під такою назвою сьогодні, 30 травня, в Таврійській міській бібліотеці пройшов літературно-художній вернісаж, присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

На свято до бібліотеки завітали діти з шкільного табору п’ятої школи. Вчителі привели молодшу групу з загону «Капітошка» та старших учнів з загону «Невгамовні», які принесли на вернісаж свої малюнки. Поки діти розважались, обране журі – працівник бібліотеки Наталія Воробйова та вчитель фізкультури школи № 5 Ігор Потапов – обирало шість кращих малюнків.

Щоб всім підняти настрій, бібліотекар Ірина Півторак розпочала свято з веселих мультфільмів. Далі Ірина Василівна розповіла своїм гостям, як і коли виникла ідея відмічати день захисту дітей. Бібліотекар показала дітям книги, в яких розповідається про це свято, зачитала їм про права дитини.

Але саме цікаве було попереду. Ірина Василівна приготувала дітям веселі ігри та конкурси, загадувала їм загадки, читала дитячі вірші, пропонувала відгадати ім’я казкового персонажу та з якої він казки. Діти так захопились, що навипередки тягнули руки, щоб взяти участь в грі або розказати щось своє. Тим більше, що за це їх чекали солодкі призи.

Солодощі отримали всі діти. А переможці вернісажу – ще трішечки промінців слави, яку вони заслужили своїми творчими здібностями.

На завершення всі дивились мультфільм про дружбу, яка так багато значить в житті.

сайт міста Таврійськ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН