Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вперше в Україні саме на Херсонщині презентують програми підтримки туристичного бізнесу від ЄБРР

06 червня на Херсонщині вперше в Україні відбудеться презентація програм підтримки суб’єктів туристичного бізнесу Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР). Зокрема грантових програм та кредитування. Презентація відбудеться під час конференції «РОЗВИТОК РИНКУ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ».

Окрім цього під конференції відбудеться розробка концептуальних дій для популяризації туристичних, курортних, рекреаційних, культурних можливостей регіону з метою залучення до Херсонської області туристів і відпочиваючих не тільки з України, але і з Європи. А також визначення оптимальних інструментів розвитку ринку, підвищення ефективності та якості надання послуг.

Конференція покликана:

– Виробити стратегічне бачення розвитку туристичної індустрії Херсонської області.

– Представити основні принципи створення конкурентних туристичних продуктів.

– Запропонувати нові шляхи та форми співпраці основних гравців ринку.

До участі запрошено власники та менеджери туристичних агентств, готелів, пансіонатів, кемпінгів, баз відпочинку, санаторіїв, садиб «зеленого туризму», арт-ресторанів та кафе, парків розваг, комплексів атракціонів, а також особи, зацікавлені у відкритті власної справи в даних напрямках.

В рамках конференції відбудеться нетворкінг-сесія, впродовж якої учасники матимуть змогу встановити контакти з більш як півсотнею учасників туристичного ринку: провідними експертами, практиками та представниками влади.

Організатор події – Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Миколаїв, заснований на базі Миколаївського регіонального центру підтримки бізнесу, за сприяння ЄБРР у рамках ініціативи ЄС EU4Business та Херсонської обласної державної адміністрації.

Місце проведення: Ресторан «Mozart»,  вул. Ярослава Мудрого, 50

Час проведення*: 10:00 – 17:00
9:30 – 10:00 – реєстрація учасників та вітальна кава.

сайт Херсонської ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН