Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для особливого хлопчика Єгорчика сьогодні влаштували свято в центрі “Крила Янголів”

“Дорослі мають здійснювати мрії дітей, – переконаний Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”, – тому я виступив у ролі помічника маленького особливого хлопчика Єгорчика і допоміг влаштувати дитяче свято, про яке він так мріяв!”

Сьогодні у соціально-психологічному ресурсному центрі для маленьких особливих херсонців “Крила Янголів” відбулось продовження святкування Дня захисту дітей. Тут були розваги з аніматорами, конкурси з призами і багато солодощів – усе, що найбільше полюбляють дітлахи! Олена Кротко, співзасновник Центру розповіла:

У нас зібрались дітки, які не змогли через різні причини, зокрема, стан здоров’я, побувати на екскурсіях чи поїздках. Один з них – Єгорчик. Йому складно спілкуватися на дитячих майданчиках з ровесниками, але він цього так хоче, бо дуже добрий і товариський! Ми вирішили, за допомогою небайдужих меценатів, організувати персональне свято. Від імені Єгора запросили повну залу гостей! Юрій Рожков привіз кожному з них подарунки, підібравши розвиваючі іграшки і творчі набори за віком. Діти були у захваті! Свято вдалося! Ми вдячні помічникам за увагу і підтримку наших особливих дітей!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН