Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Юрій Рожков подарував “Крилам Янголів” сучасний телевізор

Сучасний телевізор для реабілітації діток Херсонщини різних соціальних категорій – такий вклад зробив Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе” у відкриття першого в області соціально-психологічного ресурсного центру для дітей “Крила Янголів”. Зараз у приміщенні завершуються ремонтні роботи і вже незабаром, 13 квітня відбудеться довгоочікувана офіційна церемонія відкриття.

“Дітки зберуться у стінах нового центру, а там вже з перших днів у них буде можливість дивитися розвиваючі мультики, займатися рухливою гімнастикою та відеоіграми, – ділиться міркуваннями Юрій Рожков, – дуже добре, що громадська організація “Всеукраїнське об’єднання активних та ініціативних матерів України “Мама ЮА” звернулася до мене заздалегідь і ми встигли зробити все завчасно! Адже це комфорт для наших особливих діток! Дуже хочу, щоб вони почувалася в Центрі як вдома, але разом з тим були у соціумі: спілкувалися, дружили між собою і розвивалися!”

Наталя Костик-Устенко, представник “Мама ЮА” від імені дітей і батьків подякувала Юрію Рожкову за такий необхідний подарунок і підкреслила: “Цей соціальний заклад “Крила Янголів” буде працювати безкоштовно для категорійних діток і у ньому планується проведення багатьох цікавих і корисних занять за різними розвиваючими напрямками. Тому ця велика сучасна плазма в ігровій кімнаті буде завжди дуже доречною! Ми щиро вдячні Юрію Рожкову, лідеру Громадської платформи “Добро переможе” за постійну підтримку і за Добро, що він багатьом дарує!”

#Добро переможе!

#Наші_діти_наше_майбутнє

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН