Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відкрився соціально-психологічний ресурсний центр “Крила Янголів”

13 квітня у Херсоні, за підтримки Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи “Добро переможе”, відкрився соціально-психологічний ресурсний центр “Крила Янголів” для дітей різних категорій, а також для тих, хто опинився у складних життєвих обставинах.

“Це серйозний крок в прогресі інклюзії, – говорить Юрій Рожков, – адже ми живемо у світі, який вимагає особливого підходу до кожної особистості! Ми усі різні, кожен має свої таланти, можливості. І кожен є частинкою громади. У цьому закладі походитимуть безкоштовні розвиваючі заняття для діток. Це – обов’язкова умова для існування Центру. І я щасливий, що маю причетність до створення такого важливого для сучасного суспільства закладу!”

Наталя Костик-Устенко, представниця Громадської організації “Мама ЮА”, що виступила ініціатором створення соціально-психологічного центру, висловила вдячність Юрію Рожкову, лідеру Громадської платформи” Добро переможе” у сприянні відкриттю Центру та за подарунки малечі: великий плазмовий телевізор та мольберт для малювання! Завдяки цим речам наші хлопчики і дівчатка зможуть якісніше розвиватися, виражаючи свої художні смаки, та просто відпочивати і переглядати мультфільми та цікаві передачі з новими друзями – відвідувачами соціально-психологічного ресурсного центру “Крила Янголів”!

#Добро_переможе
#Даруймо_дітям_любов_і_турботу
#Наші_діти_наше_майбутнє

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН