Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В області продовжується відновлення футбольної інфраструктури Херсонщини

З приємної нагоди сьогодні, 01 червня, до комунального закладу “Навчально-виховний комплекс “Школа гуманітарної праці” Херсонської обласної ради завітали керівники області, депутати обласної ради, вихованці та їх батьки, жителі міста. У цьому навчальному закладі відбулось урочисте відкриття спортивного майданчика для міні-футболу зі штучним покриттям.

Вітаючи учасників святкового дійства т.в.о. голови облдержадміністрації Дмитро Бутрій зазначив, що футбольні поля в області відкриваються з метою розвитку спорту.

«Футбол – це не просто гра. Футбол – це спілкування з людьми, активний відпочинок, зарядка організму енергією, розвиток мислення. Наші прагнення створити дітям достойні умови для повноцінного розвитку. Адже діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Переконаний, що цей майданчик ніколи не буде пустувати і стане додатковим імпульсом для розвитку спортивного потенціалу молоді Херсонщини», – наголосив Дмитро Бутрій.

На урочисте відкриття майданчика для міні-футболу завітав і голова Херсонської обласної федерації футболу Андрій Гордєєв. Він привітав педагогічний колектив та учнів закладу з визначною подією та подарував футбольні м’ячі.  

Після  перерізання символічної стрічки, учні закладу, на знак вдячності, подарували гостям святковий концерт, а завершилось  дійство спільним забиванням м’ячів у ворота.

Для довідки. Футбольне поле має розміри 22м х 42м. Вартість будівництва даного універсального футбольного майданчика склала майже 1,5 млн грн, на якому можна буде займатися різними видами спорту.

прес-служба ХОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН