Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Дитячий фестиваль «Я – майбутнє Херсонщини» відкривав таланти

01 грудня, в Обласному палаці молоді та студентів відгримів V найбільш очікуваний регіональний дитячий фестиваль «Я – майбутнє Херсонщини».

Фестиваль є стартом для обдарованої молоді, яка тільки розпочинає свій яскравий шлях, надає їй можливість реалізувати свій творчий потенціал, залучає юні обдарування до вічних мистецьких цінностей.

Привітав учасників та гостей заходу директор Департаменту економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації Дмитро Бутрій.

«Цей фестиваль, народившись п’ять років тому, збирає все більше учасників, стає яскравішим і це придає йому більшої значимості і статусу. Я дуже радий бачити на цих фестивалях стільки обдарованої молоді, яка з’їхалась з усіх куточків України. Це шанс для юних обдарованих дітей заявити про себе і гарний старт для їх зіркового майбутнього. Облдержадміністрація підтримує цей захід і приділяє багато уваги, тому що це одне з більш пріоритетних завдань політики держави в освітньому контексті. Це є підтримка обдарованої молоді. Вони своїм талантом та яскравістю роблять цей світ кольоровішим, вдосконалюють та розвивають нашу культуру»,- наголосив Дмитро Бутрій.

Фестиваль продемонстрував справжнє свято музики, танцю, театру та здійснення дитячих мрій. Він відкрив нові юні обдарування і вкотре довів, що українці – талановита й співоча нація. Всі учасники фіналу отримали не тільки чудові призи і подарунки, але і можливість брати участь у Всеукраїнських та Міжнародних фестивалях і конкурсах.

сайт Херсонської ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН