Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Родинний захід “Тато, мама, я – спортивна сім’я” пройшов у Херсоні

У травні по школах Херсона проходив Місячник родинного виховання. За підтримки Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи “Добро переможе”, Херсонська гімназія № 3 організувала родинне свято “Тато, мама, я – спортивна сім’я”.

Як розповіла Вікторія Деденок, заступник директора з виховної роботи, цьогорічні старти вдались на славу: “Це вже третій рік поспіль у нашій гімназії проводиться таке свято. Хочемо відмітити у ньому важливість меценацтва Юрія Рожкова. Адже, якщо у попередні роки ми могли заохотити учасників лише дипломами, то зараз стимулювали ще й подарунками – наборами для господарства! Їх отримали всі 6 родин, які були розділені на 3 команди. А на завершення для дітей гімназії влаштували солодкий стіл! Дякуємо за дружню підтримку, добрі слова під час виступу та незабутні емоції Юрію Рожкову!

Варто зазначити, що Юрій Рожков підтримує родинний захід “Тато, мама, я – спортивна сім’я” у різних школах усі роки його проведення. Адже переконаний в тому, що найміцніші родини подібні до активних, здорових команд, у яких кожен готовий в будь-який момент підтримати один-одного, де пишаються досягненнями і спільними перемогами.

Я виступаю за збереження повних родин, – постійно підкреслює лідер Громадської платформи “Добро переможе” Юрій Рожков. За родини, де дитина виховується у любові і повазі, де тато – приклад сили і турботи, мама – ніжності і ласки, брати і сестри – найщиріші друзі. Гадаю, такі спортивні заходи допомагають виявити ці якості якнайкраще!
#Добро_переможе
#Міцна_родина_щаслива_країна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН