Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Віват обдарованим дітям Бериславського району

У Козацькому Бериславського району нагородили дітей та їхніх наставників за успіхи в навчанні, дослідницькій роботі, у спорті та творчості, яких вони досягли у цьому навчальному році.

На щорічному святі «Віват, обдарованість» відзначають учнів, які вибороли перші місця на різних етапах всеукраїнських олімпіад, стали призерами конкурсу науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук. Переможці предметних олімпіад та МАНівці захищали честь району на обласному рівні та представляли Херсонщину на Всеукраїнських конкурсах.

Вони стали переможцями у номінаціях «Інтелект» та «Відкриття року». А їхні наставники – «Професіоналізм і новаторство»

«Діти – це наша гордість. Ваші досягнення – це особиста праця, робота талановитих вчителів і відповідальних батьків. Сьогодні – це ваші перші успіхи в навчанні, спорті й творчості, а завтра ви всі свої таланти, я впевнений, спрямуєте на те, щоб наш край розвивався. Творчих злетів вам і перемог! Віват, обдарованість!», – привітав зі святом голова Бериславської районної державної адміністрації Олександр Гомон.

За перемоги у творчих, спортивних конкурсах і змаганнях визначені номінанти у «Спорті» та «Творчості». Вихованці закладів дошкільної освіти, які стали призерами на огляді-конкурсі зображувальної діяльності, відзначені у номінації «Паросток».

«Величезна робота зроблена. Ми відзначаємо кращих учнів і педагогів і надалі будемо продовжувати підтримувати талановитих дітей такою великою командою. Тому що це – краще, що ми маємо!», – сказав у виступі депутат Херсонської обласної ради Ігор Йосипенко.

Індивідуальними почесними стрічками «Ерудита року», «Відкриття року», «Дослідника року» нагороджені вихованці шкіл Бериславського району за особливі перемоги. Визначені «Кращий вчитель» та «Школа року». Всього на сцену за заслуженими нагородами піднімались 75 педагогічних працівників та 150 дітей.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН