Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Село з Бериславського району хоче приєднатися до Новокаховської ОТГ

Остаточне рішення ще не прийняте.

Веселівська сільська рада Бериславського району ініціювала питання приєднання до Новокаховської ОТГ. Про це на сесії Новокаховської міськради повідомив секретар міської ради Олександр Лук’яненко.

— У нас була розмова з цього приводу з представниками Веселого, проведена за їх ініціативи. Для вирішення питання з приєднання ми запропонували розпочати процедуру консультацій і підготовчу роботу. Проте все залежатиме від остаточного рішення, що має прийняти Веселівська сільрада, — сказав він.

Інформацію підтвердила Веселівський сільський голова Людмила Аннас.

— Жителі села виступають проти об’єднання з Козацькою селищною радою і Бериславом. Їм більше до вподоби варіант приєднання до Нової Каховки, — прокоментувала вона. — Попередньо ми звертались до Новокаховської міськради з цього питання, проте зараз ми проводимо опитування серед жителів села щодо того, до кого саме нам приєднуватись. У залежності від результатів буде прийматись остаточне рішення, яке має ухвалити сільська рада на сесії, що запланована на 30 травня.

Нагадаємо, що 30 червня у Бериславському районі відбудуться перші місцеві вибори у новостворених Милівській і Шляхівській ОТГ.

Олег БАТУРІН

Новий день

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН