Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Запорізький губернатор вчергове заявив, що без “наказу” крісло не залишить

Голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль працюватиме на посаді, до поки не отримає відповідного “наказу”

Про це Бриль сьогодні, 21 травня, повідомив у коментарі журналістам, передає Depo.Запоріжжя з посиланням на Перший запорізький.

Запорізький губернатор заявив, що за посаду не тримається, але працюватиме поки не буде президентського Указу про звільнення.   

“Я працюю у відповідності до чинного законодавства і дотримуюся нормам закону. Якщо буде такий наказ, то я за посаду не тримаюся і складу повноваження. Державні установи зараз повинні працювати в штатному режимі і не реагувати ні на що. Держслужбовці відповідають за злагодженість роботи. Не може бути такого, що просто хтось встав і пішов. Буде указ, повірте, ми підемо. Я думаю, що новий президент дасть відповідь для кожного з губернаторів. Я офіцер і звик виконувати наказ. Є наказ працювати – значить буду працювати, надійде вказівка ​​йти – значить буду йти. Зараз нам треба тримати наш непростий регіон “, – прокоментував Бриль.

Раніше, одразу після перемоги Володимира Зеленського на виборах президента, очільник ЗОДА вже заявляв, що не піде з посади “раніше, ніж це визначено законом“.

Нагадаємо, Бриля призначив на посаду голови Запорізької облдержадміністрації президент України Петро Порошенко у квітні 2016 року.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН