Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині служба зайнятості звітує про перші результати Презентацій роботодавців

У цьому році Херсонською обласною службою зайнятості вперше використовується нова форма надання послуг роботодавцям, які мають сезонні вакансії – це Презентації роботодавців.

За словами директора Херсонського обласного центру зайнятості Євгенія Єрашова такий підхід має ефективність. Адже вчасне укомплектування вакансій з сезонним характером роботи є одним із пріоритетних напрямків роботи служби зайнятості.

«Ця інновація дозволяє оптимізувати та прискорити процес підбору кадрів для укомплектування вакансій, дає можливість шукачам роботи на власні очі побачити об’єми робіт, умови праці та проживання», – зазначив Є.Єрашов.

Презентаціям передувала підготовча робота: формувався банк перспективних сезонних потреб у працівниках, підбирались і готувались відповідні відеопрезентаційні матеріали про роботодавців, за допомогою яких шукачі роботи ознайомлювалися з умовами проведення робіт заявлених вакансій.

У квітні в смт Лазурне відбулася Презентація роботодавців Скадовського району. Під час якої зацікавлені в працевлаштуванні мешканці області відвідали приватне багатопрофільне підприємство «Парітет», дитячий санаторій «Чайка», санаторно-оздоровчий комплекс «Гілея» та спортивно-оздоровчий табір «Прибрежний» та поспілкувалися з керівниками пансіонатів, детально ознайомились з умовами праці на даних підприємствах, обов’язками працівників, рівнем заробітної плати, графіком роботи тощо.

Вже є перші результати цих зустрічей, а саме 20 осіб працевлаштувалися, 3 претендентів на роботу отримали направлення та очікують початку сезонних робіт.

Організація та проведення Презентацій роботодавців, які мають сезонні вакансії триває. Так, 23 травня відбудеться наступна Презентація роботодавця у Білозерському районні, а саме Агрофірми радгосп «Білозерський».

Додатково: на сьогодні Агрофірма радгосп «Білозерський» працює за трьома пріоритетними напрямами: розсадництво, виноградарство, садівництво.

Херсонський обласний центр зайнятості

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН