Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині судять любителів гучної музики

Жителів Херсонщини залучають до адмінвідповідальності за гучну музику. Справи розглянули суди нашого регіону.
Так, жителю Херсона доведеться заплатити штраф у розмірі 255 гривень за порушення, передбачене статтею 182 КУпАП ( “Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях”). В кінці січня чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в нічний час голосно слухав музику. І це, мабуть, не сподобалося оточуючим.
А за день до цього адміністративний протокол за таке ж порушення було складено на жителя Нової Каховки. Правда, адмінматеріали “пізно” прийшли на розгляд суду: від відповідальності чоловіка було звільнено у зв’язку із закінченням тримісячного терміну.
Нагадаємо, боротися з людьми, які заважають іншим за допомогою демонтраціі своїх музичних уподобань, можна і потрібно. Так, в минулому році мешканка Херсона через суд домоглася того, щоб її сусідові заборонили використовувати звуковідтворювальну апаратуру та інші джерела побутового шуму з 10 години вечора і до 8 години ранку, якщо таке використання може призвести до перевищення встановленого санітарними нормами рівня шуму в 30 дБА ( одиниця виміру рівня шуму). Крім того, йому заборонено перевищувати встановлений санітарними нормами рівень шуму в 40 дБА в денний час. 
Джерело: fakti.ks.ua
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН