Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонців чекають на закриття IV-го сезону “Поетичної шафи”

12-го травня відбудеться закриття IV-го сезону “Поетичної шафи”!

Захід пройде у форматі “вільний мікрофон”. Всі бажаючі зможуть почитати улюблені поетичні та прозові рядки. Можна готувати не тільки свої, а й твори інших письменників.

Відбудеться щомісячний батл, але вже за новими правилами!

Переможець отримає запрошення на двох у кіно!

Записатись до участі в батлі можна, звернувшись у соц. мережах або за телефоном: (050)-768-08-89.

Ніколи не писали? Що ж, у Вас буде чудова можливість спробувати – написати експромт та позмагатися за звання “Поета місяця”. Фото переможця висітиме у “Ван Баксі” й буде основною світлиною групи “Поетична шафа” у Facebook до середини червня.

Запланована колективна творчість – “безкінечний вірш”. Будуть виставки: “Підвішених рядків”, книжок сучасних поетів та прозаїків, фотовиставка зі знімками, зробленими “шафовцями”. До речі, фото- та виставка “Підвішених рядків” наразі оновлюються, тож приносьте свої експонати – чорно-білі знімки формату А4 та роздруковані твори!

Приходьте самі та беріть із собою друзів! На вас чекатимуть поезія, проза, жива музика (акустичний формат), “скринька побажань” та ще багато цікавого!

Захід пройде за підтримки Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б. Лавреньова, громадської організації “ФРІ”, Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша, ККЗ “Юбілейний” та Креативної майстерні “Слон”.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН