Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині провели велопробіг місцями бойової слави

3 травня відбувся традиційний велопробіг з ініціативи Молодіжної ради Кочубеївської об’єднаної територіальної громади. Проведений велопробіг місцями бойової слави Кочубеївської ОТГ, присвячений Дню Пам’яті, Дню Перемоги у Другій світовій. У ході велопробігу учасники здолали близько 40км. на велосипедах із зупинками в населених пунктах громади згідно маршруту. Окрім велосипедистів маршрутом рухався автобус супроводу з лікарем та запасами води, провізії.

Екскурсійний маршрут був надзвичайно цікавий і захоплюючий, адже в с. Пригір’я учасники мали змогу ознайомитися з творчістю місцевої поетеси Наталі Анатоліївни Тарасюк, яка розповіла про своє хобі, що дозволило учасникам відчути красу нашої рідної землі, її біль та надію на краще майбутнє засобами художнього слова. 

Прокататись « з вітерцем» прийшли близько 20 осіб, серед яких не тільки молодь, а й голова Кочубеївської ОТГ Іван Дударь, начальник відділу освіти Тетяна Кисла, вчитель допризивної підготовки Олександр Шабадаш, вчитель фізичної культури Олександр Яцюра, (але були й такі хто подорожував автобусом).

Це вже стало доброю традицією, що саме молодь популяризує велоспорт, здоровий спосіб життя, любов до рідної землі, громади.

Маршрут завдовжки 40 км, який проходив: Орлове – Заградівка- Кочубеївка- Пригір’я – Свободне – Пригір’я – Кочубеївська – Орлове учасники подолали за майже 4 год з легкістю і позитивними емоціями. Учасники велопробігу по маршруту руху вшанували полеглих за визволення Кочубеївської ОТГ покладанням квітів до меморіалів, милувалися красою природи Херсонщини та ділилися своїми враженнями та гарними емоціями.

Після завершення велопробігу всіх учасників чекав смачний обід в Орлівському опорному закладі.

Центр надання адміністративних послуг

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН