Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

20 кущів самшиту висаджені в центрі Херсона

 Студенти гідрометеорологічного технікуму, учні херсонської спеціальної школи №1 та громадські активістки долучились до Всесвітньої акції «Дерева миру».

Метою акції є виховання дбайливого ставлення до природи та бажання залишити наступним поколінням чисту й мирну планету. 20 кущів самшиту учасники акції висадили біля приміщення школи.

«Основна мета акції – привити нашим дітям, молоді любов до природи, оскільки нашій планеті загрожує екологічна катастрофа. А через ігри, висадження Дерев миру, майстер-класи ми показуємо, що це потрібно робити, що це весело і зближує нас з природою. Ми працюємо з дітьми з особливими потребами, і щороку обираємо заклад, щоб проводити такі заходи», – сказала голова громадської організації «Спілка жінок Херсонщини» Ірина Ніколаєва.

Студенти гідрометтехнікуму разом з громадськими діячками провели для учнів середніх класів цікаву екологічну гру.

«Учні нашої школи дуже часто беруть участь в таких заходах, висаджують квіти, кущі, дерева на подвір’ї та поряд зі школою. Таким чином ми виховуємо у дітей повагу до всього живого, прививаємо навички працелюбства», – розповіла директорка Херсонської спеціальної школи №1 Світлана Петлюк.

Захід організований за ініціативи громадської організації «Спілки жінок Херсонщини» та студентів Херсонського гідрометеорологічного технікуму.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН